logo praktijk eres tu nuland

Kinderen en Pubers

Kinderen en pubers komen bij mij o.a. voor faalangst, onrust, angst, hooggevoeligheid, leer- en/of concentratieproblemen, dyslectie of gepest worden. 

 

 

Voorbeeld

Een bezorgde moeder belt me op met de vraag of ik haar dochter kan helpen. “Mijn dochter trekt zich steeds meer terug op haar kamer, ze zegt dat het goed met haar gaat als ik het haar vraag, maar mijn gevoel zegt wat anders. Ze lijkt wel depressief.”

 

Wanneer ze samen in mijn praktijk zijn zit het meisje te wiebelen op haar stoel, zelf zegt ze dat dit van de kou is, maar ze oogt zenuwachtig.

Nadat ik haar heb uitgelegd wie ik ben en hoe ik werk, vraag ik haar of ze wil vertellen waar ze last van heeft.

“Ik voel me soms ongeaccepteerd en onbegrepen, ik begrijp mezelf ook niet. Ik maak me ook snel zorgen en ben bang voor van alles.”

 

Ik maak met behulp van mijn biotensor contact met haar onderbewustzijn en ga haar op deze manier vragen stellen. Ik kom erop uit dat ze moeite heeft om haar plek in nemen en zichzelf afwijst. Ze durft haar emoties moeilijk te uiten. Ik ga daarna op zoek naar de oorzaak van deze blokkade en kom uit op een eerdere leeftijd, de periode waarin haar ouders pas waren gescheiden en ze haar emoties ook niet goed heeft begrepen. Haar onderbewustzijn geeft aan dat het voor haar hierdoor niet meer veilig voelt om haar gevoel toe te laten. Ze heeft een muurtje om zich heen gebouwd om zichzelf te beschermen.

 

“Wauw, dit wil ik later ook gaan doen!”zegt ze. En dat was nog maar het begin van de sessie...

Aan het einde, na het integreren van de onverwerkte emoties, vraag ik haar hoe ze het afgelopen uur heeft ervaren.

“Ik vond het fijn dat ik zelf niet overal het antwoord op hoefde te weten, maar dat mijn onderbewuste dat doet! Ik voel me nu al opgelucht!”


CONTACT

Praktijk Eres Tú

Debbie Maas

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

.

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

BTW 001749139B49

.

.Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/