ervaringen

Iedereen is anders, iedere behandeling is anders, dus ook iedere ervaring kan anders zijn. Hieronder staan een aantal ervaringen die ik heb mogen ontvangen van verschillende personen:

 


'Daar sta je dan. Met je rug tegen de muur: je zoon van zeven verandert, elke dag een beetje meer. School blijft achter, de driftbuien thuis zijn hevig, je gezin lijdt eronder, het vreet energie. Je voelt dat er iets mis is maar je hebt er geen grip op. Moet er een 'label' op? Je weet het niet want het voelt alsof er iets anders speelt. Maar je wilt antwoorden. Dus wat doe je? 

Dan komt de gouden tip: nei coaching voor hem. Ja, ik was er al mee bekend. Maar Debbie zou de juiste persoon zijn voor mijn zoon ...

En dan ga je. Gewapend met een foto en een verhaal. Dat verhaal wordt bij Debbie door mijn zoon anders verteld. Entiteiten beïnvloeden hem, de rouwverwerking van opa heeft invloed op hem. Dat hij hooggevoelig is, voelde ik ook. Soms zijn de uitkomsten heftig maar ook weer verklarend. Een familieopstelling is zo bijzonder maar voelt ook weer goed. In woorden niet uit te leggen maar bijna 'machtig' om mee te maken. 

Ik maak het mee, voor mijn zoon. Hij maakt het mee, in zijn onderbewustzijn. En hij verwerkt het ... het gevolg: binnen enkele weken zien we dat mannetje van ons weer terug. Wij zien het, anderen merken het op. 

Driftbuien hebben we niet meer. Geen vloektornado's naar ons: er wordt gelachen! Er heerst rust, er is weer energie! 

Nee, geen label voor mijn zoon. En niet voor ons. We komen er. Het blijft bijzonder en mogelijk onverklaarbaar maar het voelt goed. Daar doen we het voor! Het resultaat is daar. Dankbaar voor de neicoach! Goud waard, voor onze zoon, voor ons gezin en hopelijk nog voor velen!

Zijn we er al? Vast niet maar de andere hoofdstukken van zijn verhaal krijgen ook ondersteuning! Debbie, je bent onze rots in de branding! Dankbaar voor alles!' 


Reactie van de moeder van een 6-jarige jongen een maand na één behandeling:

 

"Hoi Debbie, ik wil je even laten weten dat onze zoon erg positief veranderd is. Veel minder angstig! Hij wil zelfs slapen in 't donker (zonder lampje,) hij is veel vrijer in zijn bewegingen, wilde zelfs ook schaatsen. Wil nu zelf graag leren fietsen en is niet meer in paniek bij onverwachte gebeurtenissen, veel relaxter. Betreft het onder water zwemmen gaat stukken beter. Hij vindt zwemles leuk!!!! En vandaag een beetje onder water geweest zonder paniek. Zijn echte onderwaterangst zit er nog wel, maar hij gaat reuze sprongen vooruit! We hebben nu al een mannetje met meer zelfvertrouwen! Dankjewel Debbie!! Ben erg blij dat we bij jou zijn geweest en dat je onze zoon hebt kunnen helpen."


“Onze zoon is 9 jaar en heeft de diagnose pdd-nos, medicatie werkte niet. Hij bleef druk en werd iedere nacht wakker. Na een oproep op Facebook, contact opgenomen met Debbie, met de gedachte misschien helpt het...

Na de 2de sessie merkte je dat onze zoon veel veranderd was. Hij sliep vaker in zijn eigen bed en was overdag veel rustiger. Hij krijgt soms nog een terugval, maar dan hebben we gelukkig weer een afspraak gepland, dus soms is zijn terugval maar voor een korte duur. Ook is hij gestopt met zijn medicatie, waardoor hij zelf lekkerder in zijn vel zit. Debbie, bedankt!”


Wat ben ik blij met Praktijk Eres Tú! Na meer dan een jaar aan slapeloze nachten, onverklaarbare pijnaanvallen die echt door merg en been gingen, bezoekjes aan de huisarts, onderzoeken in het ziekenhuis en ga zo maar door. Terecht gekomen bij Debbie, na een sessie bleken de vaccinaties die mijn kleine man had gehad heeft, meer schade hebben aangericht dan dat ze goed gedaan hebben. Na 4 ‘tabletjes’ geslikt te hebben, heb ik gewoon een compleet ander kind gekregen, hij is vrolijk, slaapt de nachten door en heeft geen onverklaarbare pijnaanvallen meer gehad. Als ik dit eerder geweten had was ik zeker eerder gegaan!


Omdat onze oudste zoon van ruim 3,5 jaar nog steeds niet zindelijk was en toch echt bijna naar school moest heb ik contact opgenomen met Debbie. Na een sessie bij haar bleken er een aantal blokkades te zijn waardoor het zindelijk worden tegengehouden werd. Debbie heeft hem behandeld en na 1 week was hij ineens helemaal zindelijk! Wat was hij trots, en wij ook!


Nadat ik bij praktijk Eres Tú was geweest in verband met mijn overgangsklachten, had ik er al binnen paar weken geen last meer van. Ik vind ook dat Debbie me al snel op mijn gemak stelde gedurende de sessie.

Heel veel dank.”  


De rust en het respect van Debbie tijdens de sessie waren duidelijk aanwezig. Ik vond het erg prettig dat ze de tijd nam alles uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden.


"Op advies van een goede kennis, ben ik bij Debbie terecht gekomen voor een familieopstelling.

Ik had enorm veel last, zowel lichamelijk als emotioneel, van een pijnlijke scheiding in mijn familie.

Het heeft me werkelijk enorm verbaasd, dat je door het opstellen van je familieleden die geeneens bij de sessie aanwezig waren, zoveel kon ervaren! Door deze verstrikking inzichtelijk te krijgen voor mij, heeft het letterlijk “de knoop uit mijn maag gehaald”!Ik kan nu meer bewust emotionele stukken die NIET van mij zijn, laten bij diegene waar ze wel bij horen. Kortom, ik draag de last nu niet meer voor de ander."


"Met haar rust en professionaliteit kan Debbie je enorm helpen. Er is niets wat niet opgelost kan worden als je het maar aangaat. Nei heeft mij al op verschillende manieren geholpen. Een aanrader voor iedereen!