logo praktijk eres tu nuland

Ervaringen


"Een paar weken geleden ben ik bij je geweest met onze dochter voor onder andere haar onzekerheid en angst om naar de wc te gaan op school. Nu zijn we een paar weken verder en wij zien duidelijk een verandering bij haar. Ze durft meer en vertelt thuis ook veel meer over de dingen die ze op school gedaan heeft. Afgelopen week vertelde ze ineens dat ze 2 keer op de wc op school had geplast, wat de juf kon bevestigen. Dit is natuurlijk fantastisch! Bedankt!"

 


Een meisje (6 jaar) heeft veel angsten, waaronder verlatingsangst. Hierdoor durft ze niet alleen in een ruimte te zijn en is afscheid nemen moeilijk.

Haar moeder laat me na een tijdje weten: 


Reactie van de moeder van een peuter met slaapproblemen: 

"Hoi Debbie, ik zou je even laten weten hoe het nu gaat. Het gaat echt een stuk beter met slapen. Hij wordt zelden nog wakker en slaapt 's morgens ook langer. Dus super fijn dat het geholpen heeft voor hem en voor ons. Als er weer een keer iets is dan weet ik je zeker te vinden. Dankjewel!!"


Berichten van een stel dat bij me kwam omdat ze moeite hadden om zwanger te worden:


Verhaal van de moeder van een 7 jarige jongen:

"Daar sta je dan. Met je rug tegen de muur: je zoon van zeven verandert, elke dag een beetje meer. School blijft achter, de driftbuien thuis zijn hevig, je gezin lijdt eronder, het vreet energie. Je voelt dat er iets mis is maar je hebt er geen grip op. Moet er een 'label' op? Je weet het niet want het voelt alsof er iets anders speelt. Maar je wilt antwoorden. Dus wat doe je? Dan komt de gouden tip: nei coaching voor hem. Ja, ik was er al mee bekend. Maar Debbie zou de juiste persoon zijn voor mijn zoon ...

En dan ga je. Gewapend met een foto en een verhaal. Dat verhaal wordt bij Debbie door mijn zoon anders verteld. Entiteiten beïnvloeden hem, de rouwverwerking van opa heeft invloed op hem. Dat hij hooggevoelig is, voelde ik ook. Soms zijn de uitkomsten heftig maar ook weer verklarend. Een familieopstelling is zo bijzonder maar voelt ook weer goed. In woorden niet uit te leggen maar bijna 'machtig' om mee te maken.

 

Ik maak het mee, voor mijn zoon. Hij maakt het mee, in zijn onderbewustzijn. En hij verwerkt het ... het gevolg: binnen enkele weken zien we dat mannetje van ons weer terug. Wij zien het, anderen merken het op. Driftbuien hebben we niet meer. Geen vloektornado's naar ons: er wordt gelachen! Er heerst rust, er is weer energie!

Nee, geen label voor mijn zoon. En niet voor ons. We komen er. Het blijft bijzonder en mogelijk onverklaarbaar maar het voelt goed. Daar doen we het voor! Het resultaat is daar. Dankbaar voor de neicoach! Goud waard, voor onze zoon, voor ons gezin en hopelijk nog voor velen! Zijn we er al? Vast niet maar de andere hoofdstukken van zijn verhaal krijgen ook ondersteuning! Debbie, je bent onze rots in de branding! Dankbaar voor alles!"


"Hoi Debbie, ik wil je even laten weten dat onze zoon erg positief veranderd is. Veel minder angstig!

Hij wil zelfs slapen in 't donker (zonder lampje,) hij is veel vrijer in zijn bewegingen, wilde zelfs ook schaatsen.

Wil nu zelf graag leren fietsen en is niet meer in paniek bij onverwachte gebeurtenissen, veel relaxter.

Betreft het onder water zwemmen gaat stukken beter. Hij vindt zwemles leuk!!!! En vandaag een beetje onder water geweest zonder paniek.

Zijn echte onderwaterangst zit er nog wel, maar hij gaat reuze sprongen vooruit! We hebben nu al een mannetje met meer zelfvertrouwen!

Dankjewel Debbie!! Ben erg blij dat we bij jou zijn geweest en dat je onze zoon hebt kunnen helpen." 


“Omdat onze oudste zoon van ruim 3,5 jaar nog steeds niet zindelijk was en toch echt bijna naar school moest heb ik contact opgenomen met Debbie.

Na een sessie bij haar bleken er een aantal blokkades te zijn waardoor het zindelijk worden tegengehouden werd.

Debbie heeft hem behandeld en na 1 week was hij ineens helemaal zindelijk! Wat was hij trots, en wij ook!” 

CONTACT

Praktijk Eres Tú

Debbie Maas

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

.

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

BTW 001749139B49

.

.Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/