NEI

 

Een NEI-consult is geschikt voor jou als je op zoek bent naar de oorzaak van een situatie. Dat kan bijvoorbeeld een fysieke of emotionele klacht zijn of onbegrepen gedrag. Een NEI-consult is geschikt voor alle leeftijden, van baby tot volwassene. Met behulp van een NEI-sessie gaan we direct naar de kern en pakken de situatie bij de oorzaak aan.

 

In dit filmpje kun je ook een uitleg zien hoe de methodiek werkt:

https://vimeo.com/870082191

 Werkwijze NEI

Tijdens een NEI-consult kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen ga stellen. De antwoorden op deze vragen krijg ik van jouw onderbewustzijn met behulp van een biotensor. De biotensor is een meetinstrument die reageert op jouw lichaamsenergie. Het gebruik hiervan levert geen belasting op voor de te testen persoon en kan ook eenvoudig ingezet worden bij het testen van baby’s en kinderen. 

Baby’s en kinderen kunnen eventueel bij ouders op schoot zitten of mogen tijdens het consult gewoon spelen. Het is ook mogelijk om als ouder met een foto van het kind langs te komen. Ik kan dan via de foto het onderbewustzijn testen van het kind.  Daarnaast is het ook mogelijk om een consult te doen via videobellen wanneer je niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

 

In mijn praktijk neem ik als uitgangspunt, dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. De antwoorden haal ik uit jouw onderbewustzijn, waar de oorzaak te vinden is van het probleem waarmee je bij mij komt.

 

Onverwerkte emoties of trauma’s hoeven niet herbeleefd te worden en er zijn ook geen lange praatsessies nodig.

Na het testen gaan we de opgespoorde blokkades integreren. Hiermee wordt er een proces in gang gezet waardoor jouw klacht vermindert of verdwijnt. Het integreren kan op verschillende manieren, o.a. met behulp van drukpunten op het lichaam en/of met behulp van de biotensor. Er kunnen daarnaast ondersteunende homeopatische middelen gebruikt worden, of supplementen geadviseerd worden.

 

Na de behandeling werkt het proces wat in gang gezet is nog door en zoeken jouw lichaam en geest een nieuwe balans. Hoe lang dit duurt is per persoon verschillend, maar dit is meestal enkele weken. Hoeveel consulten er nodig zijn is afhankelijk van de persoon en de klacht of het probleem. Regelmatig is één consult al voldoende. 

Bij een afspraak kunt je eventueel geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je (of jouw kind) gebruikt meebrengen. De eventuele behandeling bij een arts kan je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan.

 

Het is mogelijk dat er klachten verdwijnen waardoor een bepaalde reguliere medicatie of behandeling beter aangepast zou kunnen worden. Het is belangrijk om dit altijd in overleg met de reguliere behandelaar of arts af te stemmen. De cliënt houdt hierbij altijd zelf zijn eigen verantwoordelijkheid.


Praktisch

Een consult duurt ongeveer een uur, soms wat langer of korter. Wanneer de afspraak voor een kind is kan deze op twee verschillende manieren plaatsvinden. Ouder en kind komen samen naar de praktijk, of de ouder komt met de foto van het kind (waar hij of zij alleen op staat). 

Tarief

NEI consult

Duur: circa.  60-75 minuten

€ 90,-

* Voor een los consult kun je in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Informatie over de mate van vergoeding en door welke zorgverzekeraars is te vinden op https://www.catvergoedbaar.nl 

Afspraak maken

Plan hier een afspraak via mijn online agenda.logo praktijk eres tu nuland

CONTACT

Praktijk Eres Tú

Debbie Maas

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

.

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

BTW 001749139B49

.

.Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/