Trajecten

Naast de losse consulten kunnen volwassenen bij mij ook terecht voor een traject. 

Dit is iets anders dan een aantal losse consulten achter elkaar. Een traject wordt aangepast op jou, en alle afspraken zijn zowel een opeenvolging als ook een aanvulling op elkaar. Voordat we starten hebben we eerst contact om te bekijken of een traject bij jou past. 

 

Wanneer je kiest voor een traject begeleid ik je 1-op-1 in mijn praktijk om je weer met jouw unieke zelf te verbinden. Dat doe ik met behulp van al mijn kennis, ervaringen, intuïtie en spiritualiteit. 

 

Je kiest voor een traject als je behoefte hebt aan een grote sprong in jouw persoonlijke ontwikkeling en wil gaan leven zoals jij écht bent. 

 

Ik bied de volgende 2 trajecten aan:

  • Thuiskomen bij jezelf
  • Stralend jezelf

 


‘Maybe the journey isn’t about becoming anything. Maybe it’s about unbecoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place.’


Thuiskomen bij jezelf

 We starten vanuit jouw energetische blauwdruk volgens de Nine Star Ki astrologie. Daarin zien we welke behoeften, talenten, kwaliteiten en uitdagingen jij van nature hebt.

Daarna volgen we tijdens dit traject de cyclus van de Chinese Vijf elementen, zodat je gaat loslaten wat niet bij jouw natuurlijke zelf hoort. Dat doen we met behulp van verschillende methoden en in samenwerking met intuïtie en spiritualiteit. 

Dit traject is voor jou als je jezelf weer wil verbinden met wie je van nature bent. Je gaat weer leven vanuit jouw eigen kracht, je voelt je vrij om je gevoelens en verlangens te laten stromen en je kan makkelijker met de uitdagingen in jouw leven omgaan. 

Je voelt je thuis bij jezelf.  

Praktisch

Dit traject bestaat uit 6 bijeenkomsten (1-op-1) van 1,5 uur.

Hoe lang je over het traject doet is aangepast op jouw proces, maar duurt minimaal een half jaar. Tijdens dit proces begeleid ik je tijdens de bijeenkomsten maar ben ik tussentijds ook bereikbaar voor je. We gaan een langdurige samenwerking aan.

 

Tarief

Traject: Thuiskomen bij jezelf

Duur: 6 bijeenkomsten (1:1) van 90 minuten

€ 888,-

 

Contact opnemen

Is dit het traject voor jou? Neem dan contact met mij op van het contactformulier.Ervaring

 

 *****
Lieke - april 2023

“Het laatste consult van het traject “Thuiskomen bij jezelf” afgerond met een blij hart, en een super lief kaartje en pracht van een passende steen van Debbie gekregen! Het was een heel bijzondere reis, waarin we alle elementen écht bewust de aandacht hebben gegeven en op diepe lagen zaken getransformeerd hebben. De tijd is voorbij gevlogen. Dankjewel Debbie voor de veiligheid, vrolijkheid en deskundigheid en warmte die jij altijd biedt. Wat maakt dat we samen zo de diepte in kunnen en dingen op kunnen lossen.

"Ik zou iedereen dit traject bij jou gunnen!!!!”

 


Stralend jezelf

Je weet wie je bent, je weet wat je te bieden hebt, maar kunt het nog niet altijd toepassen in het dagelijks leven. Hierop gaan we verder in dit traject. Het is een vervolg na Thuiskomen bij jezelf, helemaal aangepast aan de behoefte die er nog ligt. De lengte van dit traject stemmen we samen af.

 

Praktisch

Het traject wordt ook hier afgestemd op jou. We kijken samen waar de behoefte ligt en wat daarvoor nodig is. 

Tarief

Traject: Stralend jezelf

Duur: de lengte van dit trajecten de daarbij behorende kosten stemmen we samen af.

Contact opnemen

Bij interesse of vragen, neem hier contact met mij op.CONTACT

Praktijk Eres Tú

Debbie Maas

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

.

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

BTW 001749139B49

.

.Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/