De ster die jij bent

Van droom naar werkelijkheid.

Het is mijn missie om mensen te helpen herinneren hoe ze hun echte zelf kunnen zijn. Dit doe ik in mijn praktijk aan de hand van verschillende methoden.

De afgelopen jaren kwamen er meerdere keren signalen op mijn pad om dit op nog een andere manier vorm te geven dan ik al deed. En nu is het zover..

Ik heb een boek geschreven!

Het boek bestaat uit 2 delen in 1. Het is letterlijk en figuurlijk een draaiboek.

Een draaiboek tussen ouder en kind om met elkaar te kunnen verbinden.

 

We zeggen wel eens voor de grap dat we bij de geboorte van onze kinderen geen gebruiksaanwijzing krijgen. Toch kom je met deze kennis over Nine Star Ki daarmee een heel eind in de buurt.

 

Nine Star Ki is een vorm van astrologie die de natuurlijke energiebeweging van iemand weergeeft aan de hand van de Chinese vijf elementen. Het is een energetische blauwdruk die je meekrijgt bij je geboorte. Deze leert je wie je van nature bent op het gebied van karakter, emotie en handelen. Daarmee leer je jouw unieke talenten en uitdagingen kennen. 

 

Deel 1 

De ster die jij bent

 

 

De ene kant is een prentenboek. Hiermee wil ik kinderen aan de hand van Nine Star Ki zo jong mogelijk leren dat ze oke mogen zijn met wie ze zijn. In het verhaal deelt de tovenaar op magische wijze aan Nine, het meisje in het verhaal, welke talenten zij heeft.

 

Deel 2

Nine Star Ki een reis door de blauwdruk van jouw kind én jezelf

 

Als je het boek draait en aan de andere kant opent leer je als ouder over Nine Star Ki. Aan de hand van de theoretische achtergrond en praktijkvoorbeelden leer je jouw kind maar ook jezelf beter begrijpen. Ook hier leer je als volwassene de magie van Nine Star Ki kennen.'De ster die jij bent'

'Nine Star Ki een reis door de blauwdruk van jouw kind én jezelf'


Bestel dit boek vandaag

'De ster die jij bent - Nine Star Ki een reis door de blauwdruk van jouw kind  én jezelf'

Voor kinderen vanaf ca. 3 jaar, hun ouders, opa's, oma's, leerkrachten en andere opvoeders.

 

€ 34,95 exclusief verzendkosten

Je bestelling wordt via PostNL verzonden of is af te halen op een afgesproken tijdstip.

 Reacties op mijn boek


We zeggen wel eens voor de grap dat we bij de geboorte van onze kinderen geen gebruiksaanwijzing krijgen. Toch kom je met deze kennis over Nine Star Ki daarmee een heel eind in de buurt.

CONTACT

Praktijk Eres Tú

Debbie Maas

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

.

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

BTW 001749139B49

.

.Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/