logo praktijk eres tu nuland

Werkwijze

Tijdens een consult kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen ga stellen. De antwoorden op deze vragen krijg ik van jouw onderbewustzijn met behulp van een biotensor. De biotensor is een meetinstrument die reageert op jouw lichaamsenergie. Het gebruik hieravan levert geen belasting op voor de te testen persoon en kan ook eenvoudig ingezet worden bij het testen van baby’s en kinderen. 

 

Baby’s en kinderen kunnen eventueel bij ouders op schoot zitten of mogen tijdens het consult gewoon spelen. Het is ook mogelijk om als ouder met een foto van het kind langs te komen. Ik kan dan via de foto het onderbewustzijn testen van het kind.  Daarnaast is het ook mogelijk om een consult te doen via videobellen wanneer je niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

 

In mijn praktijk neem ik als uitgangspunt, dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. De antwoorden haal ik uit jouw onderbewustzijn, waar de oorzaak te vinden is van het probleem waarmee je bij mij komt.

 

Onverwerkte emoties of trauma’s hoeven niet herbeleefd te worden en er zijn ook geen lange praatsessies nodig.

 

Na het testen gaan we de opgespoorde blokkades integreren. Hiermee wordt er een proces in gang gezet waardoor jouw klacht vermindert of verdwijnt. Het integreren kan op verschillende manieren, o.a. met behulp van drukpunten op het lichaam en/of met behulp van de biotensor. 

Er kunnen daarnaast ondersteunende homeopatische middelen gebruikt worden, of supplementen geadviseerd worden.

 

Na de behandeling werkt het proces wat in gang gezet is nog door en zoeken jouw lichaam en geest een nieuwe balans. Hoe lang dit duurt is per persoon verschillend, maar dit is meestal enkele weken. Hoeveel consulten er nodig zijn is afhankelijk van de persoon en de klacht of het probleem. Gemiddeld genomen is meestal 1-3 keer al voldoende.

 

Bij een afspraak kunt je eventueel geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je (of jouw kind) gebruikt meebrengen. De eventuele behandeling bij een arts kan je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan.

 

Het is mogelijk dat er klachten verdwijnen waardoor een bepaalde reguliere medicatie of behandeling beter aangepast zou kunnen worden. Het is belangrijk om dit altijd in overleg met de reguliere behandelaar of arts af te stemmen. De cliënt houdt hierbij altijd zelf zijn eigen verantwoordelijkheid.

 

Tekst gaat verder onder de foto. >>


Voor wie?

Waarmee kom je bij mij in de praktijk 

  • Ongewenst gedrag: je wil het één maar je doet het ander. Je acties zijn niet in overeenstemming met dat wat je eigenlijk wilt.
  • Ongewenst gevoel: je leven wordt beperkt in te zijn wie je werkelijk wilt zijn door gevoelens zoals onzekerheid, angst, verdriet, depressie, onrust, enz.
  • Fysieke klachten: ons onbewuste overlevingsmechanisme zal alles doen om ons te beschermen tegen pijnlijke ervaringen.Dit kan zelfs een fysieke reactie worden, zoals hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, onrust, allergie, spanningen, enz.

 


“If you don’t let te past die, it won’t let you live”

CONTACT

Praktijk Eres Tú

Debbie Maas

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

.

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

BTW 001749139B49

.

.Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/