werkwijze

Tijdens een behandeling kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen ga stellen. De antwoorden op deze vragen krijg ik van jouw onderbewustzijn met behulp van een biotensor of door middel van spiertesten via het lichaam. De biotensor is een meetinstrument die reageert op lichaamsenergie. Het gebruik van de biotensor levert geen belasting op voor de te testen persoon en kan ook ingezet worden bij het testen van baby’s en kinderen. 

  

De oorzaak van een klacht, probleem of gedrag kan voor iedereen verschillend zijn. Vaak zorgen onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen voor blokkades waardoor er klachten ontstaan. Daarnaast kan verkeerde voeding, of een vitamine/ mineralentekort een oorzaak zijn. Maar ook belast zijn met elektromagnetische straling (mobiele telefoon, satelliet, hoogspanningskabels, enz.) kan klachten geven. Ook parasitaire belasting, bijwerkingen van medicatie, of vaccinaties kan een oorzaak van jouw klacht zijn. 

  

Ik test altijd de oorzaak (of oorzaken) van jouw klacht, want dit is voor iedereen persoonlijk. 

Onverwerkte emoties of trauma’s hoeven niet herbeleefd te worden en er zijn ook geen lange praatsessies nodig. 

  

Na het testen gaan we de opgespoorde blokkades integreren. Hiermee wordt er een proces in gang gezet waardoor jouw klacht vermindert of verdwijnt. Het integreren kan op verschillende manieren, o.a. met behulp van drukpunten op het lichaam of met behulp van de biotensor.

Er kunnen daarnaast ondersteunende homeopatische middelen gebruikt worden, of supplementen geadviseerd worden. 

  

Na de behandeling werkt het proces wat in gang gezet is nog door en zoeken jouw lichaam en geest een nieuwe balans. Hoe lang dit duurt is per persoon verschillend, maar dit is meestal enkele weken. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de persoon en de klacht of het probleem. Gemiddeld genomen is meestal 1-3 behandelingen al voldoende. 

  

Bij een afspraak kunt je eventueel geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je (of jouw kind) gebruikt meebrengen. De eventuele behandeling bij een arts kan je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan. 

Het is mogelijk dat er klachten verdwijnen waardoor een bepaalde reguliere medicatie of behandeling beter aangepast zou kunnen worden. Het is belangrijk om dit altijd in overleg met de reguliere behandelaar of arts af te stemmen. De cliënt houdt hierbij altijd zelf zijn eigen verantwoordelijkheid.