logo praktijk eres tu nuland

Werkwijze

Tijdens een consult kun je gewoon ontspannen op een stoel zitten, terwijl ik vragen ga stellen. De antwoorden op deze vragen krijg ik van jouw onderbewustzijn met behulp van een biotensor. De biotensor is een meetinstrument die reageert op jouw lichaamsenergie. Het gebruik hieravan levert geen belasting op voor de te testen persoon en kan ook eenvoudig ingezet worden bij het testen van baby’s en kinderen. 

 

Baby’s en kinderen kunnen eventueel bij ouders op schoot zitten of mogen tijdens het consult gewoon spelen. Het is ook mogelijk om als ouder met een foto van het kind langs te komen. Ik kan dan via de foto het onderbewustzijn testen van het kind.  Daarnaast is het ook mogelijk om een consult te doen via videobellen wanneer je niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

 

In mijn praktijk neem ik als uitgangspunt, dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. De antwoorden haal ik uit jouw onderbewustzijn, waar de oorzaak te vinden is van het probleem waarmee je bij mij komt.

 

Onverwerkte emoties of trauma’s hoeven niet herbeleefd te worden en er zijn ook geen lange praatsessies nodig.

 

Na het testen gaan we de opgespoorde blokkades integreren. Hiermee wordt er een proces in gang gezet waardoor jouw klacht vermindert of verdwijnt. Het integreren kan op verschillende manieren, o.a. met behulp van drukpunten op het lichaam en/of met behulp van de biotensor. 

Er kunnen daarnaast ondersteunende homeopatische middelen gebruikt worden, of supplementen geadviseerd worden.

 

Na de behandeling werkt het proces wat in gang gezet is nog door en zoeken jouw lichaam en geest een nieuwe balans. Hoe lang dit duurt is per persoon verschillend, maar dit is meestal enkele weken. Hoeveel consulten er nodig zijn is afhankelijk van de persoon en de klacht of het probleem. Gemiddeld genomen is meestal 1-3 keer al voldoende.

 

Bij een afspraak kunt je eventueel geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je (of jouw kind) gebruikt meebrengen. De eventuele behandeling bij een arts kan je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan.

 

Het is mogelijk dat er klachten verdwijnen waardoor een bepaalde reguliere medicatie of behandeling beter aangepast zou kunnen worden. Het is belangrijk om dit altijd in overleg met de reguliere behandelaar of arts af te stemmen. De cliënt houdt hierbij altijd zelf zijn eigen verantwoordelijkheid.

 


CONTACT

Praktijk Eres Tú

Zomerdijk 69

5391 BV  Nuland 

 

T 06 1148 6295 

info@praktijk-erestu.nl 

KvK-nummer 65420195

 

AGB praktijkcode 90064483

AGB zorgverlenercode 90105211

Prestatiecode 24513

Prestatiecode 24500Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/