WIE BEN IK

Mijn naam is Debbie Maas en ben geboren in 1986. Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Nuland. Zo lang als ik me herinner heb ik al interesse in het gedrag van mensen. Waarom doe je zoals je doet, voel je wat je voelt, oftewel: ben je zoals je bent? Als kind was ik door mijn hooggevoeligheid ook  al onbewust bezig met mijn eigen gedrag. Ik voelde, zag en hoorde dingen die anderen niet konden waarnemen. Ik was hier toen angstig voor en ben me daarvoor gaan afsluiten. De afgelopen jaren ben ik me pas weer meer bezig gaan houden met mijn spirituele ontwikkeling.

 

Vanwege mijn interesse in gedrag heb ik na de middelbare school de keuze gemaakt om de opleiding SPH te gaan volgen. Daarna ben ik aan het werk gegaan binnen de gehandicaptenzorg, waar ik voornamelijk heb gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met aan autisme verwante stoornissen en gedragsproblemen.

 

De afgelopen jaren heb ik veel baat gehad van alternatieve geneeswijzen. Binnen de reguliere zorg kwam ik niet verder met mijn klachten doordat er vaak aan symptoombestrijding werd gedaan.

O.a. NEI therapie en Reiki hebben mij geholpen te zoeken naar de oorzaak van mijn klachten. Dit heeft mij doen besluiten om me verder te gaan opleiden.

Ik heb de opleiding tot NEI Therapeut, HBO Medische basiskennis en Systemisch Werken (familieopstellingen) gevolgd. Daarnaast heb ik de inwijdingen van Reiki 1&2 gedaan.

Verder volg ik cursussen en workshops om mijn intuïtie verder te ontwikkelen en te leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Door middel van mijn opgedane kennis en ervaring wil ik anderen graag helpen op zoek te gaan naar de oorzaak van hun klachten.